De teksten voor je website.

Je hebt een goede tekst nodig. Voor je website, social media, een brochure, blog of andere content. Dan ben ik er voor jou: Saskia Keizers, tekstschrijver in Nijmegen. Ik ben TaalTut. Ik vertel jouw verhaal, woord voor woord geloofwaardig en gericht op conversie. Al mijn webteksten zijn SEO-geoptimaliseerd. Wanneer ik voor jou ga schrijven, gaan we eerst met elkaar in gesprek. Ik wil heel veel van je weten. Dat doe ik door veel vragen te stellen en naar je te luisteren. Wat is je doel? Wie is je lezer? Welke toon past bij je (bedrijf) en waarom? Zo vorm ik mij een beeld en gaat de opdracht leven.

Social Media als marketingfunnel

Via je sociale kanalen kun je een groot percentage van je klanten binnenhalen. Jouw volgers leren je kennen en je gaat een band met ze aan. Door waardevolle informatie te delen, word jij de expert waar ze op zitten te wachten! Wanneer jij je aanbod doet, is de stap nog maar klein om erop in te gaan. Door de juiste content te plaatsen, wordt jouw volger een klant! En dat is precies waar wij je mee helpen.

Social Media Management

Ieder bedrijf is anders en daarom leveren wij geen standaard pakketten. Wij geloven in maatwerk, omdat we daarmee écht de connectie kunnen maken met jouw publiek.

Mail
Bel
Adres
Lankforst 2709
6538HA Nijmegen
Contact
Mail: webmail
Telefoon: 024-3225544

Social
TaalTut - Instagram
TaalTut - Facebook
ROYALpro - Instagram
ROYALpro - Facebook

contact       prijzen