Website Marketing

Websitemarketing voor alle activiteiten die uitgevoerd worden ter promotie van jouw website.
Grafisch vormgever
Bezig met webpagina...
Coco | Website marketeer
Saskia | tekstschrijver

Wat is websitemarketing?

Het voordeel van een website ten opzichte van een winkelpand is de toegankelijkheid. De hele wereld kan een site bezoeken, op ieder moment van de dag. Het nadeel is dat de concurrentie hetzelfde voordeel geniet. Daarbij is er vrijwel geen onderscheid te maken tussen een multinational met enorme budgetten of een starter die in de vrije uurtjes een website in elkaar zet. De bezoeker zal niet altijd direct het verschil kunnen zien. De betekenis van websitemarketing is toegespitst op de promotie van een website, het gaat dus niet over het aanbod van producten of diensten op de site. Hier zijn enkele strategieën die ingezet worden om websites onder de aandacht te brengen:
Zoekmachine optimalisatie
Search Engine Optimization ofwel SEO is een middel dat ingezet wordt om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Door verbeteringen aan te brengen op het domein in kwestie, maar ook in de grotere context van het internet, kan de vindbaarheid van een pagina verbeterd worden.

Adverteren
Een betrekkelijk eenvoudige manier van websitemarketing is adverteren via diverse kanalen. Denk aan zoekmachine adverteren (SEA), banner advertenties op andere sites, commercials voor YouTube video’s of via de offline media kanalen zoals een pagina in een huis-aan-huis blad.

Doelgroep targeting
Omdat veel aanbieders zich richten op een specifieke doelgroep kan het strategisch interessant zijn doelgericht een groep aan te spreken. Denk aan gastblogs op blogsites met een duidelijk omkaderd onderwerp, of het inzetten van Influencers.

Het doel van websitemarketing is het promoten van een website. De achterliggende motivatie, zoals het creëren van leads of de verkoop van producten stimuleren, valt binnen een ander deel van marketing en promotie.
Vergroot het succes van uw bedrijf met Google Ads
Zorg dat u gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Zoeken en Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van u. U betaalt alleen voor resultaten, zoals klikken op uw website of telefoontjes naar uw bedrijf.
Om je te helpen beginnen met Google Ads, geven we je €400,- aan kosteloos advertentietegoed als je €400,- besteedt.
Regelmatig delen we inhoudelijke kennisvideo’s op YouTube.
Volg ons op Instagram voor minder officiële posts.
Blijf op de hoogte via LinkedIn van blogs en zakelijk nieuws.
Volg ons op Facebook.
Mail
Bel
Adres
Lankforst 2709
6538HA Nijmegen
Contact
Mail: webmail
Telefoon: 024-3225544

Social
TaalTut - Instagram
TaalTut - Facebook
ROYALpro - Instagram
ROYALpro - Facebook

contact       prijzen